Ret dette ved at forkorte din cardio træning til noget hurtigt og noget, der får din puls op med det samme. Det meste af slagenergien i jumperen absorberes langsomt i fjedrene og vender derefter tilbage til jumperen, hvilket effektivt udjævner virkningen en hel del, når den kommer til jorden. Så jeg brugte mere end $ 1500 på haven renoveringer. American Academy of Pediatrics er endnu mere konservativ: Det “stærkt afskrækker” rekreative trampolin brug i alle aldre. Selv den mest overkommelige i jorden trampolin vil koste dig godt over en grand at købe. Kaldet “trampolin gruber,” disse var hovedsagelig store gummi trampoliner strakt over rektangulære huller i jorden.

De fleste havetrampoliner er løftet op på benene, hvilket efterlader et stort hul mellem hoppeplatformen og jorden, men et godt alternativ til små ben, som kan have svært ved at komme op på højere platforme, er en gravet trampolin. Runde trampoliner ofte er sikrere end rektangulære trampoliner; fjedrenes naturlige træk og modstand i en rund trampolin driver brugerne tilbage i midten. De usikrede vakkelvorn plaststole, som jeg ser ved siden af mange trampoliner, er langt fra ideelle. Det anbefales også at købe cirkulære eller runde trampoliner i stedet for at købe en rektangulær. Også tage sig af størrelsen, især hvis din trampolin er cirkulær.

En Aberdeen mor er gået head-to-head med råd høvdinge i træk over en trampolin. El Shami har specialiseret sig i fysisk medicin, samt rehabilitering og sports medicin, på University of Illinois og har set en række trampolin-relaterede skader i årenes løb. I mit tilfælde er dette sandt (eller i det mindste jeg antager det at være sandt, og det har holdt op i to år og tælle). Han efterlod en kone (ja, han giftede sig, men kun omkring tre år siden) blot få dage før deres bryllupsdag, han efterlod sin musik, og han efterlod så mange spørgsmål.

Se vores installationsvideoer, læs vores blog, følg vores klare instruktioner & kontakt vores hjælpsomme team for at besvare dine spørgsmål. Plus, jeg er ikke bare sat på jorden på et par kontaktpunkter. Vores innovative design er helt skyllet til jorden og vil passe perfekt ind i din græsplæne. Trampolinen vil blive skyllet med jorden, men dette kan forårsage et udluftning problem. Ved fodringstid dumpes der tønder med frugt på jorden, og alle dyrene kommer farende ind. Bortset fra lørdag HannahC og jeg er på Odyssey of the Mind indtil 2:30. Så vi har gerne 4 timer til at konstruere det hele, herunder beskæftiger sig med en flok børn og elværktøj. Der vil være tidspunkter, jeg vil være ked af og kan ikke forklare med nogen god grund til min familie hvorfor, grave ned trampoline men han vil være på mit sind. De fleste trampolin skader opstår, når der er mere end én person, der bruger trampolin.

Døren åbner for at tillade jumper i, så sæler lukket, når hoppende (ikke mere falder ud) og de kompakte blade fjedre giver en højere bounce. Men Fru meldte vores hus til det sted at holde byggeri, dekoration, og prisen udvalgsmøder, og så hun meldte mig til at “sidde i” i byggeudvalget. Fjern trampolinen og læg den tilbage på benene ud til siden. Jeg har haft drømme om ham på det seneste – siden jeg fandt ud af det, og den romantiske menneskelige side af mig spekulerer på, om han ved, jeg er her tænker på ham. Den praktiske side af mig undrer mig over, hvorfor han ikke kom til mig for tre måneder siden.