Før du køber en bil, er det vigtigt at bestemme den type ejerskab, du ønsker. Mens en lille sportsvogn kan være det bedste valg for singler eller par, kan et større køretøj være mere velegnet til familier og bilture. Hvis garantien er tilgængelig, bør du overveje det. Det er også vigtigt at bestemme den pris, du er villig og i stand til at betale for din bil. Dette vil forenkle bil-shoppingprocessen.

Du bør have et forhåndsgodkendt lån, inden du starter processen med at købe en bil på afbetaling. Forhandlerens økonomichef kan muligvis slå din forhåndsgodksluttede rente afhængigt af din økonomiske situation. Sørg også for, at din udbetaling er den samme som din låneperiode bil på afbetaling

. Kontroller, at det beløb, du accepterer at betale for bilen, er i salgskontrakten. Hvis de ikke er det, skal du bede dem om at præcisere og sende dem en skriftlig kopi.

Du kan også købe et brugt køretøj, mens du køber et nyt. Det er vigtigt at sammenligne priser og model. TrueCar er et godt valg. Dette websted kan bruges til at anmode om priser for enhver bil. Du kan også modtage opkald, sms’er eller e-mails fra forskellige bilforhandlere. For at finde ud af om rabatter kan du også besøge forhandlerens websted. Når du har fundet det perfekte køretøj, skal du kontakte forhandleren for den officielle afslutning af handlen.

Når du har fundet den bil, du kan lide, skal du tage den til en grundig inspektion. Du skal medbringe alle personlige ting til inspektionen. Økonomiafdelingen hos forhandleren skal kunne hjælpe dig med alt papirarbejde, herunder udbetalingen. Mest sandsynligt vil forhandleren kræve, at du fremlægger bevis for beskæftigelse. Du skal have en aktuel registrering, hvis du har til hensigt at handle med din bil. En udløbet registrering kan sænke indbytningsværdien.

Før du træffer din endelige beslutning, skal du forhandle prisen. Du bør ikke acceptere en pris, der er for lav. Der er mange andre køretøjer til rådighed. Du kan finde udgåede eller redesignede køretøjer. Priserne er i øjeblikket på et all-time high, og de vil sandsynligvis ikke falde før 2023. Det er bedst at vente, indtil du er sikker på, om du skal købe en bil.

Spørg om garantier. Forhandlere vil ofte sælge udvidede garantier, malingsbeskyttelsesplaner og dækbeskyttelsesplaner. Disse ting kan øge omkostningerne ved at eje en bil, men også gøre dem til en masse penge. Du bør ikke købe en, medmindre du er sikker på, at du har råd til det i fremtiden. Hvis der sker noget med din garanti, vil du være dækket. Du kan købe udvidet dækning ved at spørge forhandleren, før du træffer din beslutning.