Hjernen snappere og andre Wall Street vrøvl

Sidste gang du talte med din mægler gjorde han bruge nogen af følgende ord? Diversificering, pris til indtjening nøgletal, skønsmæssige trading, ophævelse en ben (han taler til du ikke din hund), gearing, divergens, gebyr-baserede kompensation, rulletrappe klausul, taktisk aktivallokering og andre hypnotiserende ord at placere dig i bedøvende chok.
Mæglere gøre for at lade dig vide, at du ikke ved noget om markedet og du skal lade dem træffe beslutninger for dig. Du kender ikke sproget. Du er bare for dum. En anden svamp.
Wadda ya’ gennemsnitlige champignon? Vidste du? De fleste kunder betragtes som svampe. En svamp er vokset i de mørke og fodres hestegødning. Nu er du forstå hvorfor de behandler dig på den måde.
Så prøv at få ham til at forklare Kommissionens strukturer af gensidige fonde. Åh, er du ikke tilladt at spørge der. Kan du læse side 35 i januar 31, 2005 udstedelse af Newsweek magazine for en fremragende opdeling af denne Wall Street fidus. Måske du ikke hellere. Du får gal på din mægler.
En anden er af de store ord, de ikke ønsker at diskutere forløsning gebyrer. Dette er et ekstra gebyr på 2% af det beløb, der trækkes fra din check, hvis du sælger inden for en bestemt periode. Mæglervirksomhed selskaber fortælle dig det er at modvirke hyppige kortfristet handel som tilføjer deres omkostninger ved at drive forretning og øger de udgifter, der debiteres du hvert år. At have ejet en maeglerhonorar selskab jeg kan fortælle dig dette er mere at brune ting de foder til svampe.
Redemption gebyrer skyldes at afskrække dig fra at sælge. Du kan tage penge ud af din konto og der skal begrænses på enhver mulig måde.
Nogle af de største ord er forbundet med disse særlige kommanditselskaber. Disse er absolut hjernen twisters. Du kan få disse i fast ejendom, hospital byggeri, olie og gas røret linjer og den mest forvirrende af alle er teknologi. Og de er alle garanteret. Dette ord jeg forstå, men være sikker på, at du læser med småt at se hvad er garanteret. Du husker de gamle som de giver det til dig i big udskrive og tage det væk i det med småt.
Hvor omkring markedsføring en grænse bud på en sekundær fordeling af særlige krav på residual egenkapital certifikater? Du forstod det? Tro mig du gider.
Når du er anmodet af din mægler, finansielle planner eller nogen til at købe nogen egenkapital skal du klart forstå, hvad du køber.

Previous

Alt du behøver at vide om arbejdsbetinget Stress

Next

Kreditkort gebyr-Off – hvad betyder det og hvad skal du gøre ved det?

3 Comments

  1. My brother suggested I might like this web site. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

  2. The heart of your writing whilst sounding reasonable initially, did not work perfectly with me after some time. Somewhere within the sentences you were able to make me a believer unfortunately only for a very short while. I nevertheless have got a problem with your leaps in logic and one might do well to help fill in those gaps. In the event you can accomplish that, I will surely be impressed.

  3. Cheapeast direct isotretinoin order in internet pealpelo buy cialis online forum eldekNulse Canada Pharmacy Euro Med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén